Rozhovor se Suicune Wolf

Rozhovor se Suicune Wolf

Suicune Wolf aneb Akelu Taku asi jistě znáte. Je jednou z nejlepší kreslířek na světě, která kreslí Pokémony, vlky či jiné známé postavy. Akele je 21 let a bydlí v Dobříši. Pokud ji neznáte, koukněte se na www.akelataka.com , určitě nebudete litovat. Ale teď k našemu rozhovoru:

Kdy sis poprvé oblíbila Pokémony?
Když je začali dávat u nás v TV. Předtím jsem znala pouze žlutého Pikachu, a nevěděla jsem, oč jde, tak jsem to chtěla poznat. Ale opravdu mě chytili, až když jsem si poprvé na emulátoru zahrála Yellow verzi.

Jaký je tvůj současný stav PKM?
V Advancových verzích mám 27 Pokémonů na stovce. Ve staré Silver verzi mám asi tři nebo čtyři, už nevím, jestli ten poslední je taky úplně na stovce, ale jsou to Suicune, Dunsparce, Tyranitar a Snorlax. A stále trénuji další a další, ale už jen v těch Advancových verzích :)

Fíííííííí a já nemám ani jednoho…..
To je ale chyba! ;)

Který PKM je tvůj nejoblíbenější? Z každé generace jeden.
když já se snažím dohrát všechny a to bych nestíhala;-)
Hodně těžké rozhodování, ale úplně NEJ jsou asi Ninetales, Suicune a Mightyena. I když Dunsparce rulí… ale Suicune je Suicune :)

(samí takoví vlci co?)
No jéje ;)

Znáš už i některé Pkm ze 4.generace?
Jenom ty, co jsou známí, takže Rukaria, Munchlaxe, a pak ty předvývoje Mr.Mima, Sudowooda a Sneasela. Ale jejich jména si nepamatuji :)

Kteří pokémoni se ti nejmíň líbí? Zase z každé generace jeden.
Nejmíň, hmm… z 3. generace je to určitě Glalie. Nosepass je taky zrůda, ale Glalii jsem viděla i na XDčku (mám ji totiž na 100L a jmenuje se Rampucha ;)), a je to vážně hrůza.
Z druhé generace…těžko říct, asi Smoochum. Nebo Snubble.
A z první to bude Jynx. Mr. Mime se mi taky nelíbí, ale na XDčku krásně tancuje, takže to mu dává + body :) Jynx jsem tam neviděla, takže se mi nelíbí :)

Tak to se ve všem shodnem…;-) ehm…. takže.. Který PKm typ máš nejraději?
Temný. A pak hned ohnivý a létající.

Na co mám ještě zeptat?
Hraješ PTCG?
PTCG hraju, ale nijak moc aktivně. Mám balíček s Brockovými Ninetalesy a čas od času jdu do ligy, ale spíš je sbírám. Sbírám Suicuny a kartičky od Mitsuhiry Arity.

Taky hraju, ale žádný kočky tam nemám,jen Blainova vulpixe a Ninetales z Deoxysu a spoustu dalších….
Tak se mě můžeš zeptat třeba jaký Pokéfilm se mi nejvíc líbil :)

*Jaký PKM film se ti líbil nejvíc (dík) jo jejich 8…..
Příběhem se mi nejvíc líbila dvojka, a zatím ji žádný jiný film nepřekonal. Tedy, nehodnotím 8, tu jsem ještě neviděla. Taky se mi líbí 4 kvůli Suicunovi, a hlavně 7 – tam jsem se zamilovala do města složeného z kostiček ^^ Kostičky rulí!

Kterého ze začátečních PKM by sis vybrala jako začínající trenér?
Asi Blazikena. Je děsně sexy ;)

Máš Shiny PKM?
Prvního shiny Pokémona, co jsem kdy v životě potkala, byl Claydol v Ruby verzi. Dneska už je na stém levelu a jmenuje se Evelýna :) Později jsem chytila ještě ve Fire Redu Unowna W Waldemara a nakonec shiny Ditta jménem Wintrfresh.

A co by si vzkázala PKMmaniakům?
Trénujte stovky ^^ Není nad vymýšlení nových bojových strategií, a pak protistrategií proti těm strategiím, a ještě protistrategiím proti protistrategiím proti těm strategiím… no, jistě je jasné, o čem mluvím :)

Chtěla bych moc poděkovat Suicune Wolf, že nám poskytla tento rozhovor.

Tento článek byl publikován na stránkách Grepafruit v roce 2005.